Ο Δένδιας στα ΗΑΕ ξαφνικά! Κλειδώστε καλού-κακού όσους έχουν απομείνει από τους ελληνικούς «Πάτριοτ»...

Κιλκίς: Συνελήφθη άνδρας που κατασκεύαζε «σπιτικά» τσιγάρα με λαθραίο καπνό και τα πουλούσε

Είχε εγκαταστήσει το εργαστήριο στην αποθήκη του σπιτιού του

Κιλκίς: Συνελήφθη άνδρας που κατασκεύαζε «σπιτικά» τσιγάρα με λαθραίο καπνό και τα πουλούσε

Ολόκληρο εργαστήριο με πλήρη εξοπλισμό είχε εγκαταστήσει στην αποθήκη της κατοικίας του σε περιοχή του Κιλκίς ένας Έλληνας λαθρέμπορος, για να γεμίζει τσιγάρα με αδασμολόγητο καπνό και να τα πουλάει, φυσικά χωρίς να καταβάλλει τους νόμιμους φόρους και δασμούς.

Ο δράστης συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας Παιονίας που έκαναν έρευνα στην αποθήκη και βρήκαν το εργαστήριο. Μέσα σε αυτό, κατασχέθηκαν 19 εργαλεία για το γέμισμα τσιγαροσωλήνων με καπνό, 14.049 κενοί τσιγαροσωλήνες, άλλοι 4.458 τσιγαροσωλήνες γεμισμένοι με καπνό, 860 γραμμάρια καπνού και 330 πακέτα τσιγάρων για τα οποία δεν είχαν καταβληθεί φόροι και δασμοί.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα και λαθρεμπόριο καπνικών προϊόντων, με την οποία παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κιλκίς, ενώ τα λαθραία καπνικά προϊόντα αποδόθηκαν στο αρμόδιο Τελωνείο που θα υπολογίσει τα διαφυγόντα έσοδα του δημοσίου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.