«Νόστος 2»: Απομακρύνθηκαν 26 Έλληνες πολίτες από την Οδησσό

H eπιχείρηση πραγματοποιήθηκε με επιτυχία

«Νόστος 2»: Απομακρύνθηκαν 26 Έλληνες πολίτες από την Οδησσό

Επιχείρηση για την εκκένωση 26 Ελλήνων πολιτών και των μελών της οικογένειάς τους από την Οδησσό πραγματοποιήθηκε καθώς η κατάσταση στην περιοχή είναι επικίνδυνη.

Σύμφωνα με το υπουργείο Εξωτερικών, η επιχείρηση εκκένωσης από την Οδησσό, «Νόστος 2», πραγματοποιήθηκε με επιτυχία και οι Έλληνες πολίτες μεταφέρθηκαν στη Μολδαβία.

«Δεδομένης της κατάστασης ασφαλείας που επικρατεί στην ευρύτερη περιοχή της Οδησσού, το αρμόδιο Γενικό Προξενείο εισηγήθηκε και έλαβε άδεια να πραγματοποιηθεί επιχείρηση εκκένωσης από την περιοχή Ελλήνων πολιτών, καθώς και μελών οικογενειών τους.

Η επιχείρηση “Νόστος 2” έλαβε χώρα σήμερα. Εκκενώθηκαν 26 άτομα. Τους συνόδευε ο Γενικός Πρόξενος στην Οδησσό, Δημήτρης Δόχτσης. Οι ανωτέρω αφίχθηκαν στην Μολδαβία όπου τους υποδέχθηκε η Πρέσβης της Ελλάδας στην Ρουμανία, Σοφία Γραμματά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σημειώνεται ότι το Γενικό Προξενείο στην Οδησσό συνεχίζει να λειτουργεί. Ο Γενικός Πρόξενος επιστρέφει στην έδρα του».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.