Το 2026 θα είναι μια «καυτή» χρονιά σε όλα τα επίπεδα. Θυμηθείτε το...

Β.Ζελένσκι: «Η αίτηση της Ουκρανίας για ένταξη στην ΕΕ έγινε δεκτή»

Β.Ζελένσκι: «Η αίτηση της Ουκρανίας για ένταξη στην ΕΕ έγινε δεκτή»

Το γραφείο του προέδρου της Ουκρανίας Volodymyr Zelensky ανακοίνωσε ότι η ΕΕ αποδέχθηκε την αίτηση της χώρας για ένταξη στην Ένωση. Αυτό ανακοίνωσε ο επικεφαλής του γραφείου του προέδρου της Ουκρανίας Andriy Yarmak στο Twitter όπως αναφέρει το defencenet.ru.

«Χθες, ο Ζελένσκι υπέγραψε αίτηση για ένταξη της Ουκρανίας στην ΕΕ με ταχεία διαδικασία. Τώρα η εφαρμογή <…> έχει καταχωρηθεί. Είναι υπό εξέταση », εξήγησε εκπρόσωπος του Ουκρανού ηγέτη.

Ο Γιαρμάκ επιβεβαίωσε τις πληροφορίες ότι ο Ζελένσκι σχεδιάζει να μιλήσει με τους βουλευτές του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

Νωρίτερα, ο εκπρόσωπος της Ουκρανίας στην ΕΕ, Vsevolod Chentsov, ανακοίνωσε επίσης ότι η αίτηση της χώρας για ένταξη στην Ευρωπαϊκή Ένωση έχει καταχωρηθεί .

Ο εκπρόσωπος της Ουκρανίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση Vsevolod Chentsov δήλωσε ότι η αίτηση για ένταξη της χώρας στην ΕΕ έχει καταχωρηθεί. Το αναφέρει το RIA Novosti .

«Παρέδωσα την αίτηση της Ουκρανίας για ένταξη στην ΕΕ, υπογεγραμμένη από τον Πρόεδρο (Vladimir) Zelensky, στον Μόνιμο Αντιπρόσωπο της Γαλλίας στην ΕΕ, Philippe Leglis-Costa… Η αίτηση καταχωρήθηκε. Η διαδικασία έχει ξεκινήσει », είπε ο Τσέντσοφ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
defencenet.ru
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.