
Ο Βρετανός πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον και ο Ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν, συμφώνησαν ότι οι κυρώσεις πρέπει να επεκταθούν ώστε να ασκηθεί η μέγιστη δυνατή πίεση στον Ρώσο πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν μέσα στις επόμενες ημέρες, δήλωσε σήμερα ένας εκπρόσωπος της Ντάουνινγκ Στριτ.
«Ο πρωθυπουργός είπε στον πρόεδρο Ζελένσκι (τηλεφωνικώς) ότι το Ηνωμένο Βασίλειο κινητοποιεί σήμερα τα μέλη της Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών ώστε να διασφαλίσει την ισχυρότερη δυνατή καταδίκη της Ρωσίας κατά τη σημερινή συνεδρίαση των Ηνωμένων Εθνών στη Νέα Υόρκη», πρόσθεσε ο εκπρόσωπος.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.