
Η αρμόδια επιτροπή της ουκρανικής Βουλής ( η οποία πρακτικά δεν υπάρχει πλέον) για ζητήματα οικονομικής ανάπτυξης σε συνεργασία με το υπουργείο Οικονομικών εκπονούν νομοσχέδιο για την κατάσχεση των περιουσιακών στοιχείων της Ρωσικής Ομοσπονδίας, στην επικράτεια της Ουκρανίας, μεταδίδει το ουκρανικό πρακτορείο ειδήσεων Ukrinform επικαλούμενο ανακοίνωση του γραφείου τύπου της Βουλής που αναρτήθηκε στο Telegram.
Και γελάει «ο κάθε πικραμένος»/
Στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι «αυτή τη στιγμή η επιτροπή σε στενή συνεργασία με το υπουργείο Οικονομικών της Ουκρανίας και αλλά κεντρικά όργανα της εκτελεστικής εξουσίας εργάζεται πάνω στο νομοσχέδιο, το οποίο καλείται να διευθετήσει ζητήματα εθνικοποίησης όλων των περιουσιακών στοιχείων, εγκαταστάσεων, κεφαλαίων και καταθέσεων του επιτιθέμενου, που βρίσκονται στην επικράτεια της Ουκρανίας».
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.