Μάλλον στην Κίνα ήθελαν να αντιγράψουν τον «Κάκαλο», την «Μπουμπού» και τον «Πλαπούτα»...

Ν.Πεσκόφ: «Ο Β.Πούτιν θα μιλήσει σήμερα με εκπροσώπους του Συμβουλίου Εθνικής Ασφαλείας στη Μόσχα»

Ν.Πεσκόφ: «Ο Β.Πούτιν θα μιλήσει σήμερα με εκπροσώπους του Συμβουλίου Εθνικής Ασφαλείας στη Μόσχα»

Ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ, δήλωσε πως «ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν θα έχει σήμερα συνομιλίες με εκπροσώπους του Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας στη Μόσχα την Πέμπτη. Οι συνομιλίες θα μεταδοθούν από τη τηλεόραση».

Όπως αναφέρει η γερμανική εφημερίδα «Bild» επικαλούμενη τον Πεσκόφ, ο Ρώσος πρόεδρος θα αναφερθεί στους Ρώσους στρατιώτες που σκοτώθηκαν στις μάχες στην Ουκρανία.

Σύμφωνα με στοιχεία της ρωσικής κυβέρνησης, 498 Ρώσοι έχουν σκοτωθεί από τότε που η Ρωσία επενέβη στην Ουκρανία πριν από μια εβδομάδα.

Αντιθέτως, για την Ουκρανία, οι Ρώσοι στρατιώτες που έχουν χάσει τη ζωή τους ανέρχονται σε περίπου 9.000.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.