ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Το κομβόι των Ελλήνων ομογενών πέρασε τα σύνορα Ουκρανίας – Μολδαβίας

Θα ταξιδέψουν αεροπορικά στην Ελλάδα

Το κομβόι των Ελλήνων ομογενών πέρασε τα σύνορα Ουκρανίας – Μολδαβίας

Μετά το πολυήμερο ταξίδι τους οι 82 Έλληνες ομογενείς και δημοσιογράφοι, που ξεκίνησαν πριν τρία 24ωρα από την Μαριούπολη, έφτασαν στην Μολδαβία.

Αυτός ήταν και ο τελικός στόχος, αφού από εκεί μπορούν να ταξιδέψουν αεροπορικά στην Ελλάδα.

Την είδηση μετέδωσε ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ Σταύρος Ιωαννίδης μέσω Twitter, γράφοντας: «Μολδαβία» και συνοδεύοντας τη λέξη με το σήμα της νίκης.

https://twitter.com/st_ioannidis/status/1499748691099496455?s=20&t=PBlshkswQ8zSG2gHdBRSaw

Την είδηση επιβεβαίωσε και ο υπουργός εξωτερικών Νίκος Δένδιας γράφοντας:

«Η αυτοκινητοπομπή υπό τον συντονισμό του Πρέσβη Φραγκίσκου Κωστελλένου πέρασε τα σύνορα Ουκρανίας-Μολδαβίας όπου τους περίμενε κλιμάκιο της Πρεσβείας μας στο Βουκουρέστι. Η επιχείρηση #Νόστος3 ολοκληρώθηκε επιτυχώς. Συγχαρητήρια σε όσους συνέβαλαν στην αίσια έκβαση».

Η πομπή των 21 αυτοκινήτων, ξεκίνησε στις 11 το πρωί από την πόλη Ούμαν, όπου οι 82 Έλληνες είχαν διανυκτερεύσει.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://twitter.com/NikosDendias/status/1499749686655266819?s=20&t=4wl7F1bAJY4K3c9wUwuRSA

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.