Ομάδα εθελοντών από τη Σερβία με την ονομασία «Λύκοι» από τους ακροδεξιούς «Τσέτνικς» προσφέρονται να μεταβούν στην Κριμαία και να πολεμήσουν στον πλευρό του ρωσικού λαού στη χερσόνησο.
Η σερβική τηλεόραση RTS ανέφερε ότι μια ομάδα εθελοντών με την ονομασία «Λύκοι» από την γνωστή ακροδεξιά ομάδα των Τσέτνικ, προσφέρονται ως εθελοντές να πάνε να πολεμήσουν για την υποστήριξη του ρωσικού λαού στην Κριμαία.
Οι διοικητής της ομάδας των «Λύκων», Μιλούτιν Μαλίσιτς, από το κίνημα των Τσέτνικ, όπως μετέδωσε η σερβική τηλεόραση RTS είπε ότι, θα εκπροσωπήσει το σερβικό λαό για την υποστήριξη του ρωσικού στην Κριμαία.
«Αυτό που συμβαίνει την περίοδο αυτή στην Κριμαία είναι τα ίδια που έγιναν και στη Σερβία. Η Δύση και η Ευρώπη χρηματοδοτούν την αντιπολίτευση και αυτοί κάνουν ό, τι θέλει η Ευρώπη», είπε ο Μαλίσιτς.
«Σήμερα είναι η σειρά μας να βοηθήσουμε, όπως βοήθησαν οι Ρώσοι εθελοντές στο έδαφος της πρώην Γιουγκοσλαβίας. Τώρα είναι το καθήκον μας», είπε.
Ο Μαλίσιτς που έφθασε στην Κριμαία με τέσσερις Σέρβους και δήλωσε ότι θα βοηθήσει το ρωσικό λαό στις δύσκολες αυτές στιγμές, γράφει το τούρκικο δημοσίευμα του Dunyabulteni.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.