ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Αλυκές Βόλου: Βλήμα όλμου στην παραλία – Στο σημείο κλιμάκιο της ΜΥΚ του ΠΝ για την εξουδετέρωσή του

Αλυκές Βόλου: Βλήμα όλμου στην παραλία – Στο σημείο κλιμάκιο της ΜΥΚ του ΠΝ για την εξουδετέρωσή του

Ένα βλήμα, πιθανότατα όλμου, εντοπίστηκε από λουόμενο στις Αλυκές και αναμένεται να κλείσει η ακτή το πρωί για τρεις ώρες. Στην περιοχή μεταβαίνει κλιμάκιο βατραχανθρώπων του Πολεμικού Ναυτικού για να αξιολογήσει την κατάσταση και αν χρειαστεί να το εξουδετερώσει.

Σύμφωνα με πληροφορίες το βλήμα εντόπισε λουόμενος σε απόσταση 50 μέτρων από την ακτή και σε βάθος περίπου 5 μέτρων και ενημέρωσε το Λιμεναρχείο.

Το Λιμεναρχείο με τη σειρά του ενημέρωσε τον θάλαμο επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος και οι εντολές που δόθηκαν είναι να αποκλειστεί ολόκληρη η ακτή για να ελέγξει το κλιμάκιο της ΜΥΚ την κατάσταση.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Λιμεναρχείου Βόλου, την Τρίτη 18 Ιουλίου, πρόκειται να εκτελεστεί επιχείρηση εξουδετέρωσης πυρομαχικού, με ελεγχόμενη έκρηξη στη θαλάσσια περιοχή των Αλυκών. Για το λόγο αυτό απαγορεύεται η προσέγγιση και κολύμβηση στις Αλυκές, κατά τη διάρκεια της επιχείρησης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή: thessaliatv

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.