ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Λένε οι ΛΟΑΤΚΙ ότι 1 στους 5 απο την «Generation Z» είναι «δικός τους». Με το επίδομα λοχείας (!) που τους δίνει η κυβέρνηση σύντομα θα γίνουν 3 στους 5 λόγω φτώχειας

Τύρναβος: 45χρονος έκλεβε αλκοόλ για να ικανοποιεί το πάθος του

Τύρναβος: 45χρονος έκλεβε αλκοόλ για να ικανοποιεί το πάθος του

Η τσέπη ενός 45χρονου Έλληνα δεν “σήκωνε” τα έξοδα που απαιτούνταν για να ικανοποιεί το πάθος που έχει για το αλκοόλ. Βρήκε, όμως, τη λύση, εξασφαλίζοντας δωρεάν τα οινοπνευματώδη ποτά που ήθελε, κάνοντας… διαρρήξεις στα καταστήματα του Τυρνάβου όπου κατοικεί!

Όταν, όμως, το βράδυ της Πέμπτης παραβίασε τα ψυγεία που βρίσκονται στο εξωτερικό μέρος του περιπτέρου μιας 48χρονης, οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος τον έπιασαν στα πράσα να κλέβει τις φιάλες με τα αλκοολούχα ποτά και του πέρασαν χειροπέδες. Στην προανάκριση αποκαλύφθηκε ότι ο 45χρονος είχε διαρρήξει την περασμένη Κυριακή και το ενός κατάστημα 43χρονου, από το οποίο επίσης είχε κλέψει οινοπνευματώδη ποτά! Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπές και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λάρισας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

*** Με μια πέτρα “γκρέμισε” την τζαμαρία ενός καταστήματος στην Βέροια ένας 40χρονος Έλληνας με σκοπό να κλέψει ό,τι θα έβρισκε στο εσωτερικό του, αλλά δεν πρόλαβε. Πολύ κοντά βρισκόταν μια περιπολία αστυνομικών της Ασφάλειας, οι οποίοι άκουσαν τον κρότο, έτρεξαν και τον συνέλαβαν επ’ αυτοφώρω μέσα στο μαγαζί. Ο δράστης παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βέροιας που του άσκησε δίωξη για απόπειρα κλοπής και φθορά ξένης ιδιοκτησίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.