ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μόνο τα πυρηνικά εργοστάσια έλειπαν από αυτήν την χώρα...
prodeals

Λιμένι: Θαλάσσια χελώνα επιτέθηκε και δάγκωσε λουόμενη (φώτο)

Τρεις άνδρες άκουσαν τις φωνές της και έσπευσαν να την απελευθερώσουν από το στόμα της χελώνας που την τραβούσε στον βυθό

Λιμένι: Θαλάσσια χελώνα επιτέθηκε και δάγκωσε λουόμενη (φώτο)

Στιγμές τρόμου βίωσε μια γυναίκα στο Λιμένι Λακωνίας, όταν την ώρα που κολυμπούσε έπεσε θύμα επίθεσης από θαλάσσια χελώνα.

Συγκεκριμένα, η γυναίκα δέχθηκε από πίσω το δάγκωμα του ζώου, με αποτέλεσμα να πανικοβληθεί και να αρχίσει να καλεί σε βοήθεια.

Τυχερή ωστόσο στάθηκε η Ειρήνη Βυζιργιαννάκη, καθώς τρεις άνδρες άκουσαν τις φωνές της στην ακτή και άμεσα έσπευσαν να την απελευθερώσουν από το στόμα της χελώνας, που την τραβούσε στον βυθό.

Πινακίδα ενημερώνει τους λουόμενους στη συγκεκριμένη παραλία για την ύπαρξη χελωνών, αλλά οι περισσότεροι θεωρούν ότι δεν πρέπει να ενοχλούν τα ζώα.

Το κέντρο υγείας της περιοχής ενημερώθηκε ότι από το 2019 σημειώθηκαν περισσότερα από 200 περιστατικά επιθέσεων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η κολύμβηση σε μικρή απόσταση από την ακτή και η τεταμένη προσοχή εκ μέρους των λουομένων είναι οι βασικές συμβουλές των ειδικών για να αποφεύγονται παρόμοια συμβάντα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.