ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Η δίωξη ναρκωτικών ανακάλυψε χασισόδεντρα και όπλα

Η δίωξη ναρκωτικών ανακάλυψε χασισόδεντρα και όπλα

Με αυτοσχέδια μέσα είχε δημιουργήσει ένα εργαστήριο υδροπονικής καλλιέργειας μέσα στο σπίτι του σε περιοχή της Κοζάνης ένας 51χρονος Έλληνας, όπου οι αστυνομικοί της Ασφάλειας διαπίστωσαν ότι καλλιεργούσε τρία δενδρύλλια κάνναβης.

Μαζί με τα χασισόδεντρα και τον εξοπλισμό του εργαστηρίου που αποτελούνταν από έναν λαμπτήρα και έναν ανεμιστήρα με χρονοδιακόπτη, οι αστυνομικοί κατέσχεσαν 12 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, ένα κυνηγετικό όπλο το οποίο ο δράστης κατείχε παράνομα και 22 φυσίγγια.

Ο 51χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης που του άσκησε δίωξη για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Γύρω από την κτηνοτροφική μονάδα που διατηρεί στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας, μέσα σε πυκνή βλάστηση, καλλιεργούσε δύο δενδρύλλια κάνναβης ύψους ενός μέτρου ένας 38χρονος Έλληνας με τη βοήθεια ενός 51χρονου Ρουμάνου που εργάζεται στο ποιμνιοστάσιο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Εκτός από τα χασισόδεντρα, οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών ανακάλυψαν σε μια αποθήκη μια συσκευασία με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, ένα πιστόλι των 8 mm με γεμιστήρα, 35 φυσίγγια και δύο κάλυκες κρότου. Έτσι, οι δράστες συνελήφθησαν και παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας που τους απήγγειλε κατηγορίες για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών και παράβαση του νόμου περί όπλων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.