ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Περαιτέρω δράση εναντίον της Βόρειας Κορέας από Ντ. Τραμπ και Σ. Άμπε

Περαιτέρω δράση εναντίον της Βόρειας Κορέας από Ντ. Τραμπ και Σ. Άμπε

Ο πρωθυπουργός της Ιαπωνίας Σίνζο Άμπε συνομίλησε τηλεφωνικά με τον πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών Ντόναλντ Τραμπ χθες και συμφώνησαν στην ανάγκη να αναληφθεί περαιτέρω δράση εναντίον της Βόρειας Κορέας, μετά από την πιο πρόσφατη εκτόξευση πυραύλου.

Σε δηλώσεις του σε δημοσιογράφους, ο Άμπε είπε ότι χαιρέτησε τη δέσμευση του Τραμπ στο θέμα της Βόρειας Κορέας και ότι ο ίδιος θα κάνει το παν δυνατόν να προστατεύσει τον λαό της Ιαπωνίας.

Η εκτόξευση πυραύλου που έλαβε χώρα το Σάββατο απέδειξε ότι η Βόρεια Κορέα έχει πλέον την ικανότητα να πλήξει την ενδοχώρα των ΗΠΑ με διηπειρωτικούς βαλλιστικούς πυραύλους.

Σε ανεξάρτητη ανακοίνωση, ο εκπρόσωπος τύπου της ιαπωνικής κυβέρνησης είπε αργότερα ότι οι δύο ηγέτες δεν είχαν συζητήσει το ενδεχόμενο χρήσης στρατιωτικής δύναμης εναντίον της Βόρειας Κορέας, ούτε συζήτησαν ακριβώς τί θεωρούν ως όριο ή «κόκκινη γραμμή» που δεν πρέπει να παραβεί η Πιονγκγιάνγκ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.