ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερώτημα προς Κ.Βελόπουλο: Ο Ιησούς έγραψε τις επιστολές με το δεξί ή το αριστερό χέρι;

Βρυξέλλες: Η αστυνομία άνοιξε πυρ κατά ενός οδηγού οχήματος- Υπήρχαν εκρηκτικά μέσα στο αυτοκίνητο (φωτό) (upd)

Βρυξέλλες: Η αστυνομία άνοιξε πυρ κατά ενός οδηγού οχήματος- Υπήρχαν εκρηκτικά μέσα στο αυτοκίνητο (φωτό) (upd)

Η περιοχή αποκλείστηκε και δημιουργήθηκε μια περίμετρος ασφάλειας. Το προσωπικό και οι πελάτες στα κοντινά καταστήματα δεν είχαν την άδεια να φύγουν μέχρι να το επιτρέψει η αστυνομία.

Αρκετοί αστυνομικοί πυροβόλησαν στους τροχούς ενός αυτοκινήτου Citroen Picasso, ενώ συνελήφθη άτομο που παραδέχτηκε ότι μέσα στο όχημα υπήρχαν εκρηκτικά.

Ο εκπρόσωπος της αστυνομίας Γιόχαν Μπέρκμανς δήλωσε στα τοπικά ΜΜΕ: «έπιασα τον οδηγό, ο οποίος μου είπε αμέσως ότι υπήρχαν εκρηκτικά στο αυτοκίνητο».

Ένας εκπρόσωπος του εισαγγελέα δήλωσε: «Δεδομένων των δηλώσεων του υπόπτου, προτιμήσαμε να μην αναλάβουμε κανέναν κίνδυνο».

Το Μόλενμπεκ θεωρείτα «φωλιά» Ισλαμιστών καθώς εκεί έμεναν κάποιοι από τους δράστες των επιθέσεων σε Παρίσι και Βρυξέλλες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.