Στην υπόθεση «κατάσχεση ρωσικών κεφαλαίων στην Ευρώπη» να δούμε στο τέλος «ποιος θα φάει το ξύλο»...

Μ.Τσαβούσογλου: «Η Γαλλία δεν πρόκειται να στείλει στρατό στην Manbij»

Μ.Τσαβούσογλου: «Η Γαλλία δεν πρόκειται να στείλει στρατό στην Manbij»

Ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών Μελβούτ Τσαβούσογλου δήλωσε πριν από λίγο ότι η Γαλλία δεν πρόκειται να στείλει στρατεύματα στην κουρδική πόλη της Manbij.

Είχαν προηγηθεί πληροφορίες των τουρκικών ΜΜΕ ότι η Γαλλία στέλνει ειδικές δυνάμεις σε πέντε στρατιωτικές βάσεις στην βόρεια Συρία στην περιοχή που ελέγχουν οι δυνάμεις των υποστηριζόμενων από την Ουάσιγκτον SDF.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.