Άφαντος, παρά την βαριά ποινή κάθειρξης 13 ετών και έξι μηνών και χρηματική ποινή 1.000 ευρώ που του είχε επιβληθεί, παρέμενε ένας 41χρονος Πακιστανός ο οποίος είχε καταδικαστεί για ληστεία με δύο αποφάσεις του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών.

Όταν ο αλλοδαπός υποβλήθηκε σε έλεγχο από αστυνομικούς του τμήματος Τεμπών οι οποίοι τον εντόπισαν στην περιοχή Ευαγγελισμός της Λάρισας, διαπιστώθηκε από την διασταύρωση των στοιχείων του ότι ήταν φυγόποινος κι έτσο συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ο οποίος έδωσε εντολή για τον εγκλεισμό του στη φυλακή, ώστε να εκτίσει τις ποινές που εκκρεμούν σε βάρος του.

*** Στην Ελασσόνα, συνελήφθη από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος μια 38χρονη Ουκρανή, σε βάρος της οποίας εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Λάρισας για παράβαση του νόμου περί προστασίας της πνευματικής ιδιοκτησίας, με ποινή φυλάκισης ενός έτους και χρηματική ποινή 3.000 ευρώ.

*** Στην Αρχαία Ολυμπία, άνδρες του τοπικού αστυνομικού τμήματος συνέλαβαν έναν 57χρονο Έλληνα, στον οποίο έκαναν έλεγχο και διαπίστωσαν ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Πύργου για πλαστογραφία, με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης ένδεκα μηνών.

*** Στα Λεχαινά, συνελήφθη από αστυνομικούς του τμήματος Ανδραβίδας– Κυλλήνης ένας 45χρονος αλλοδαπός από την Ονδούρα, καθώς ο έλεγχος που του διενεργήθηκε έδειξε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών για υπεξαίρεση, με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης οκτώ μηνών.

*** Στα Τρίκαλα, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. ένας 38χρονος Έλληνας, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Έδεσσας για απάτη με ποινή φυλάκισης οκτώ μηνών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

*** Στην Πάτρα, άνδρες της Άμεσης Δράσης συνέλαβαν έναν 39χρονο Έλληνα, στον οποίο έκαναν έλεγχο και διαπίστωσαν ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Πατρών για κλοπή, με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης οκτώ μηνών.