ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

70χρονος έδωσε μάχη με επίδοξο ληστή που μπήκε σπίτι του στο Νέο Κόσμο – Ο δράστης άφησε αιμόφυρτο τον ηλικιωμένο

Συνελήφθη - Τον είχε χτυπήσει με αλυσίδα

70χρονος έδωσε μάχη με επίδοξο ληστή που μπήκε σπίτι του στο Νέο Κόσμο – Ο δράστης άφησε αιμόφυρτο τον ηλικιωμένο

Ηλικιωμένος έδωσε μάχη με επίδοξο ληστή που μπήκε σπίτι του στο Νέο Κόσμο.

Όλα έγιναν λίγο μετά τις 13.30 το μεσημέρι του Σαββάτου (22/7) , στην οδό Ευστρατίου Πίσσα, όπου ο 70χρονος ζει μαζί με τον σκύλο του.

Την ώρα που ο επίδοξος ληστής μπήκε στο διαμέρισμα ο ηλικιωμένος ήταν στην κουζίνα, ωστόσο, το σκυλί τον αντιλήφθηκε και ο 70χρονος πήγε προς το μέρος του προκειμένου να διασφαλίσει τα υπάρχοντά του.

Νέος Κόσμος: Ο δράστης άφησε αιμόφυτρο τον 70χρονο

Ακολούθησε μάχη σώμα με σώμα τόσο εντός όσο και εκτός της οικείας, με τον δράστη να χτυπάει με αλυσίδα στο κεφάλι τον ηλικιωμένο και να τον αφήνει αιμόφυρτο στη μέση του δρόμου.

Στο σημείο έφτασε μέσα σε λίγα λεπτά περιπολικό της Άμεσης Δράσης, με τους αστυνομικούς να προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες στον 70χρονο μέχρι να φτάσει ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και να διακομιστεί για ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και εξετάσεις.

Ο δράστης διέφυγε με το Μετρό, με δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ να πραγματοποιούν έρευνες στην ευρύτερη περιοχή και μετά από περίπου δύο ώρες το πλήρωμα του ίδιου περιπολικού της Άμεσης Δράσης να τον εντοπίζει στο σταθμό του Μετρό Συγγρού – Φιξ και να του περνάει χειροπέδες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στο Τμήμα Ασφαλείας Ακροπόλεως, όπου διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για 30χρονο χρήστη ναρκωτικών ουσιών, ενώ αναγνωρίστηκε από τον ηλικιωμένο και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.