ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Λένε οι ΛΟΑΤΚΙ ότι 1 στους 5 απο την «Generation Z» είναι «δικός τους». Με το επίδομα λοχείας (!) που τους δίνει η κυβέρνηση σύντομα θα γίνουν 3 στους 5 λόγω φτώχειας

Για 30 ευρώ κι ένα κινητό στραγγάλισαν τον 65χρονο στους Θρακομακεδόνες δύο παράνομοι μετανάστες

Για 30 ευρώ κι ένα κινητό στραγγάλισαν τον 65χρονο στους Θρακομακεδόνες δύο παράνομοι μετανάστες

Ενας 31χρονος Αλγερινός κι ένας 23χρονος Αιγύπτιος δολοφόνησαν για 30 ευρώ κι ένα κινητό τηλέφωνο τον 65χρονο στους Θρακομακεδόνες στις 21 Αυγούστου, ο οποίος τύχαινε να ήταν θείος του αντιπεριφερειάρχη Βορείου Αττικής του συνδυασμού της Ρένας Δούρου Γ.Καράμερου.

Oi δύο ληστές των είχαν δέσει με μια ζώνη και στη συνέχεια τον στραγγάλισαν.

Πέντε ημέρες μετά ο ένας εκ των δύο διέπραξε κι άλλο έγκλημα: Επιχείρησε να κάνει μια ληστεία στην περιοχή της… Θεσσαλονίκης. Έπεσε όμως στα χέρια των αστυνομικών οι οποίοι στην ληψη αποτυπομάτων, διαπίστωσαν ότι έχει τα ίδια αποτυπώματα με τους δολοφόνους τους 65χρονου.

Η έρευνα των αστυνομικών έδειξε ότι τα ίχνη του 31χρονου ταιριάζουν με εκείνα στο σπίτι του άτυχου 65χρονου στους Θρακομακεδόνες και έτσι οι Αστυνομικοί γρήγορα έφτασανΣτην συνέχεια, ανακρίθηκε, ομολόγησε και κάρφωσε και τον 23χρονο συνεργό του.

Οπως αποκάλυψε το pronews.gr που πρώτο μετέδωσε την είδηση της σύλληψής τους οι Αλγερινοί ποτέ δεν συνελήφθησαν για παράνομη είσοδο και παραμονή αν και είχαν εισέλθει παράνομα στη χώρα και ποτέ δεν απελάθηκαν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Εάν είχαν απελαθεί, όπως και οι δύο Πακιστανοί και ο Ιρακινός στο έγκλημα στου Φιλοπάππου, τότε θα ζούσαν τόσο ο 65χρονος όσο και ο 25χρονος Νικόλας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.