ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Θρύλο οι Έλληνες! Θρήνο οι Ιταλοί!

Ρώσοι πεζοναύτες θα συμμετάσχουν σε στρατιωτική άσκηση στην Αίγυπτο

Ρώσοι πεζοναύτες θα συμμετάσχουν σε στρατιωτική άσκηση στην Αίγυπτο

Ρώσοι πεζοναύτες θα συμμετάσχουν για πρώτη φορά στην διεθνή άσκηση κατά της τρομοκρατίας που θα λάβει χώρα στην Αίγυπτο.

Η κοινή ρώσο-αιγυπτιακή άσκηση κατά της τρομοκρατίας με την επωνυμία «Υπερασπιστές της Φιλίας-2018» θα πραγματοποιηθεί στο διάστημα 13-26 Οκτωβρίου, γράφει η εφημερίδα των ρωσικών ενόπλων δυνάμεων “Krasnaya Zvezda”.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο αντιστράτηγος Αλεξέι Ναούμετς και υπαρχηγός του Γενικού Επιτελείου, ως επικεφαλής της ρωσικής στρατιωτικής αποστολής δήλωσε ότι η αποστολή είναι έτοιμη να συμμετάσχει στην διεθνή αυτή άσκηση, επισημαίνοντας ότι θα λάβουν μέρος περισσότεροι από 200 Ρώσοι πεζοναύτες από μονάδα του Νοβοροσίσκ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.