Ξυλοδαρμός 19χρονου Αλβανού: «Ξύπνησα χωρίς παντελόνι, δεν ξέρω τι μου έκαναν» (βίντεο)

Ξυλοδαρμός 19χρονου Αλβανού: «Ξύπνησα χωρίς παντελόνι, δεν ξέρω τι μου έκαναν» (βίντεο)

Το ενδεχόμενο να έχει πέσει και θύμα βιασμού κατά τη διάρκεια του περιστατικού αυτοδικίας εντός των φυλακών Αυλώνα, αφήνει ανοικτό ο 19χρονος κατηγορούμενος για τη δολοφονία της 21χρονης φοιτήτριας στη Ρόδο.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο 19χρονος φαίνεται να έχει καταθέσει ότι μπήκαν στο κελί περί τα 20 άτομα.

«Φώναζαν, έβριζαν και με χτυπούσαν. Κάποια στιγμή άκουσα έναν από αυτούς να λέει βγάλτε του το παντελόνι. Λιποθύμησα από την πίεση και τα χτυπήματα. Όταν ξύπνησα ήμουν σε άλλο χώρο, χωρίς παντελόνι και εσώρουχο. Δεν ξέρω τι μου έκαναν».

Μετά από αυτή την εξέλιξη την έρευνα ανέλαβαν αξιωματικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βορειοδυτικής Αττικής ενώ αναμένεται να κληθεί και ιατροδικαστής προκειμένου να τον εξετάσει.

Νωρίτερα και σύμφωνα με αστυνομικές πηγές ταυτοποιήθηκαν δύο από του επτά δράστες. Πρόκειται για έναν Έλληνα και ένα αλλοδαπό, μάλιστα ένας εκ των δύο παραδέχθηκε τη συμμετοχή του στην επίθεση σε βάρος του 19χρονου.

Επιπλέον, οι αστυνομικοί έχουν πάρει κατάθεση από έναν φύλακα ο οποίος ανέφερε ότι το περιστατικό έγινε μεταξύ 4 και 4.30 το απόγευμα κατά τη διάρκεια του προαυλισμού των κρατουμένων. Οι δράστες με κάποιο τρόπο έσπασαν την κλειδωμένη πόρτα του κελιού απομόνωσης προβαίνοντας στις συγκεκριμένες πράξεις.

Οι συγκρατούμενοι του νεαρού αρχικά του επιτέθηκαν λεκτικά και στη συνέχεια τον χτύπησαν. Την ίδια στιγμή τον ρωτούσαν γιατί έκανε το έγκλημα στη Ρόδο και εκείνος απαντούσε «δεν το έκανα εγώ, ο άλλος το έκανε».

Όπως μετέδωσε το κανάλι OPEN, μετά τον ξυλοδαρμό ο 19χρονος αρχικά μεταφέρθηκε στις πρώτες βοήθειες των φυλακών και εν συνεχεία στο νοσοκομείο. Tα βίντεο εξετάζονται από τις αρχές.

Η διοικήτρια του Ευαγγελισμού, Νάγια Μητσάκη, μιλώντας στην ΕΡΤ είπε πως ο νεαρός διακομίστηκε στο νοσοκομείο και «εξετάστηκε από όλες τις κλινικές και εν συνεχεία αποχώρησε». Σε ερώτηση σχετικά με την κατάστασή του τόνισε: «Ήταν χτυπημένος. Εφόσον όμως εξετάστηκε και μετά βγήκε, δεν ήταν πολύ σοβαρά τα τραύματά του, αλλιώς θα νοσηλευόταν».

Για τον ξυλοδαρμό του 19χρονου φερόμενου ως δράστη της δολοφονίας της 21χρονης Ελένης Τοπαλούδη τοποθετήθηκε ο Αλέξης Κούγιας ο οποίος παρίσταται ως συνήγορος πολιτικής αγωγής.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μιλώντας στον ΑΝΤ1 ο δικηγόρος που έχει αναλάβει την υπεράσπιση της οικογένειας της άτυχης φοιτήτριας καταδίκασε τον βίαιο ξυλοδαρμό. “Αυτές οι εικόνες δεν τιμούν το κράτος Δικαίου”, είπε. “Η κοινωνία της φυλακής είναι μια ιδιαίτερη κοινωνία. Εκεί υπάρχουν οι πραγματικά διεστραμμένες προσωπικότητες που έχουν ταυτιστεί με την παραβατικότητα και μπορεί να επαναλάβουν την παραβατικότητα όταν βγουν, αλλά είναι τα παιδιά που χρησιμοποιούν τον χρόνο της φυλακής για να γίνουν καλύτεροι. Ειδικά στις φυλακές Αυλώνος τα παιδιά πηγαίνουν σχολείο και επιμορφώνονται.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.