Σημειώστε μια ημερομηνία: Μάρτιος 2027...

Στον ανακριτή γυναικολόγος για «φακελάκι»- Αρνείται την κατηγορία

Στον ανακριτή γυναικολόγος για «φακελάκι»- Αρνείται την κατηγορία

Σε ειδική ανακρίτρια διαφθοράς παραπέμφθηκε να απολογηθεί ο γιατρός δημοσίου νοσοκομείου της Θεσσαλονίκης, που συνελήφθη από τους «αδιάφθορους» της ΕΛ.ΑΣ., κατηγορούμενος ότι εισέπραξε «φακελάκι» με 1.000 ευρώ από γυναίκα ασθενή του, προκειμένου να επισπεύσει χειρουργική επέμβαση στην οποία επρόκειτο να υποβληθεί, παρακάμπτοντας τη λίστα αναμονής.

Ο συνήγορός του Δημήτρης Τσάκος τονίζει πως ο πελάτης του δεν ζήτησε ποτέ χρήματα αλλά του προσφέρθηκαν για τις υπηρεσίες του.

«Δεν υπάρχει καμία απαίτηση χρημάτων και δεν έλαβε χρήματα. Του προσφέρθηκαν κάποια χρήματα, τα οποία ήταν για χάρη ευχαριστίας για τις προσφερθείσες υπηρεσίες» δήλωσε.

Ο κατηγορούμενος, γυναικολόγος – ογκολόγος, ζήτησε και πήρε 24ωρη προθεσμία για να απολογηθεί αύριο στις 12 το μεσημέρι και μέχρι τότε παραμένει σε καθεστώς κράτησης. Προηγουμένως, οδηγήθηκε στην εισαγγελέα πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, που του απήγγειλε ποινική δίωξη για δωροληψία κατ’ επάγγελμα, σε βαθμό κακουργήματος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
defencenet.ru
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.