ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Α. Μάνου: Η Συμφωνία των Πρεσπών κλέβει την ταυτότητά μας

Α. Μάνου: Η Συμφωνία των Πρεσπών κλέβει την ταυτότητά μας

Δημοψήφισμα για τη Συμφωνία των Πρεσπών ζήτησε η Αφροδίτη Μάνου μιλώντας από το Σύνταγμα και το σημερινό συλλαλητήριο για τη Μακεδονία.

«Εγκληματική» χαρακτήρισε τη συμφωνία των Πρεσπών από την εξέδρα που έχει στηθεί στην πλατεία Συντάγματος η γνωστή ερμηνεύτρια, Αφροδίτη Μάνου.

Ζήτησε δημοψήφισμα και κάλεσε τον κόσμο να σηκωθεί από τον καναπέ. «Δεν θα γίνουμε συνένοχοι στο ψέμα», όπως είπε.

«Ελάτε σήμερα να αφυπνίσουμε και τον τελευταίο Έλληνα, για να προστατέψουμε το μέλλον της Ελλάδας. Να παραδώσουμε την πατρίδα μας, ακέραια, όπως μας την παρέδωσαν.

Οι άνθρωποι και οι ιδέες έρχονται και φεύγουν, οι απόψεις αλλάζουν και οι βεβαιότητες διαψεύδονται, εκείνο που μένει αναλλοίωτο στο χρόνο είναι οι μεγάλες μας αξίες, η γλώσσα, η πατρίδα και η Δημοκρατία, που θα πει η ταυτότητα μας.

Αυτή την ταυτότητα έρχεται να μας κλέψει, αυτή η ύπουλη και μακιαβελική συμφωνία των Πρεσπών που έχει αναστατώσει τη ζωή μας», ανέφερε η Αφροδίτη Μάνου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.