Αχ, βρε Κίμπερλι, τη ζωή σου να΄χα! Λούσα, βόλτες, μπουζούκια και μερικά εκατομμύρια ιθαγενείς στα πόδια σου...

Συναγερμός στο μετρό στο Σύνταγμα: Τηλεφώνημα για βόμβα

Συναγερμός στο μετρό στο Σύνταγμα: Τηλεφώνημα για βόμβα

Ένα τηλεφώνημα για βόμβα στο μετρό στο Σύνταγμα κινητοποίησε τις αρχές.

Ήταν 17:40 το απόγευμα του Σαββάτου όταν άγνωστος άνδρας τηλεφώνησε στο 100 και υποστήριξε ότι είχε τοποθετηθεί βόμβα στο σταθμό του Μετρό το Σύνταγμα.

Ο άνδρας που τηλεφώνησε στην Άμεση Δράση είπε επίσης ότι η βόμβα επρόκειτο να εκραγεί σε 30 λεπτά.

Στο σταθμό του Μετρό στο Σύνταγμα έγινε έλεγχος και απομακρύνθηκαν οι πολίτες που βρίσκονταν στα σημεία όπου έγινε έρευνα.

Από τον έλεγχο των αρχών, πάντως, δεν προέκυψε τίποτα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.