ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

F-35: Το stealth μαχητικό σε εντυπωσιακή επίδειξη στην Μελβούρνη (βίντεο)

F-35: Το stealth μαχητικό  σε εντυπωσιακή επίδειξη στην Μελβούρνη (βίντεο)

Αδιαμφισβήτητα το stealth μαχητικό αεροσκάφος πέμπτης γενιάς F-35 τραβάει αυτόματα τα βλέμματα των τυχερών θαυμαστών που συμμετέχουν σε αεροπορικές επιδείξεις σε όλο τον κόσμο.

Όπως συνέβη και στην χώρα μας την περασμένη Πέμπτη, στο πλαίσιο της πολυεθνικής άσκησης “ΗΝΙΟΧΟΣ 2019”, όταν τα τρομερά μαχητικά “διέσχισαν” τον ουρανό της Αθήνας, με τους λάτρεις της αεροπορικής ισχύος να σαγηνεύονται από την παρουσία του, έτσι έγινε και στην Μελβούρνη, στην εκδήλωση MAS 2019.

Ωστόσο αυτό που έκανε την διαφορά στην συγκεκριμένη αεροπορική επίδειξη είναι νέοι ελιγμοί, περάσματα και κόλπα, των αρκετά τολμηρών πιλότων, που φτάνουν στα άκρα το F-35, με τους θεατές να μην πιστεύουν στα μάτια τους σε συγκεκριμένες περιστάσεις.

Όπως φαίνεται ξεκάθαρα και στα βίντεο που δημοσιεύτηκαν στο διαδίκτυο από την εκδήλωση, οι πιλότοι των μαχητικών δεν “αστειεύονται” με τις ριψοκίνδυνες πτήσεις τους…

Δείτε βίντεο:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.