
Μετά από έξι μήνες ερευνών εντοπίστηκε ο χρήστης του Facebook, που έγραφε χυδαία σχόλια κάτω από αναρτήσεις της αδικοχαμένης Ελένης Τοπαλούδη λίγες μόλις ώρες μετά το φρικτό έγκλημα που έχει συγκλονίσει ολόκληρη τη χώρα.
Γυναίκα ο αποστολέας των εμετικών αναρτήσεων
Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Μαζί σου» ο αποστολέας βρίσκεται στην Αττική και δεν είναι άνδρας αλλά γυναίκα. Οι αρχές μετά τον εντοπισμό της της έχουν ζητήσει να κληθεί για απολογία. Τα στοιχεία της δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα.
Oι εμετικές αναρτήσεις στο προφίλ της νεκρής φοιτήτριας
Οι αρρωστημένες αναρτήσεις μου εμφανίστηκαν στο προφίλ της άτυχης φοιτήτριας που βρέθηκε νεκρή στη Ρόδο είχαν προκαλέσει αποτροπιασμό. Τα ανήθικα αυτά σχόλια προκάλεσαν θύελλα αντιδράσεων στους κόλπους των social media. Η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, κλήθηκε αμέσως να βρει εκείνους που βεβηλώνουν τη μνήμη της.
Οι άθλιες και ρατσιστικές αναρτήσεις ήταν μαχαίρια την πληγή των συγγενών της. Πρόκειται για σχόλια τα οποία προσβάλλουν το ανθρώπινο είδος.
Ευτυχώς υπάρχουν και υγιείς αντιδράσεις καθώς κάτω από τα επίμαχα σχόλια που βλέπετε παρακάτω, είναι πολλοί εκείνοι που απαντούν στα άθλια σχόλια.
Δείτε μερικές από τις αρρωστημένες αναρτήσεις για τη νεκρή φοιτήτρια που προκάλεσαν σοκ: 
Ελένη Τοπαλούδη: Την πρόδωσαν οι φίλες της – Τι κατέθεσαν για τον βιασμό
Ανατροπή δεδομένων προέκυψε πριν από λίγες ημέρα, στην υπόθεση της δολοφονίας της Ελένης Τοπαλούδη, τον Νοέμβριο του 2018, από έναν 23χρονο Ροδίτη και έναν 19χρονο Αλβανό στη Ρόδο.
Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο αστυνομικός συντάκτης Γιώργος Καραϊβάζ στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη στο Star, όταν η άτυχη κοπέλα είχε καταγγείλει στην αστυνομία της Ρόδου τον βιασμό της, ο οποίος μάλιστα είχε βιντεοσκοπηθεί, οι αστυνομικοί μόνο αδιαφορία δεν έδειξαν.
Κι αυτό γιατί έχουν γίνει καταγγελίες ότι οι Αρχές δεν έδειξαν το απαιτούμενο ενδιαφέρον για διερεύνηση της υπόθεσης και την άφησαν στο αρχείο. Ωστόσο, μετά από έρευνα του σώματος των Αδιάφθορων της Αστυνομία, διαπιστώθηκε ότι η υπόθεση εξετάστηκε και ελήφθησαν και καταθέσεις από φίλες της Ελένης Τοπαλούδη.
Σύμφωνα με τον Γιώργο Καραϊβάζ, οι καταθέσεις των κοριτσιών που πήγαν μαζί με την Ελένη στην αστυνομία, ήταν τέτοιες που η αστυνομική έρευνα σταμάτησε αυτοδικαίως. Συνεπώς, φαίνεται πως όσα είπαν οι φίλες της δεν συμφωνούσαν με αυτά που κατήγγειλε η 21χρονη φοιτήτρια, δηλαδή την «άδειασαν».
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.