
Διοικητής των Φρουρών της Επανάστασης στο Ιράν δήλωσε σήμερα ότι οι αμερικανικές βάσεις στην περιοχή και το αεροπλανοφόρο τους στον Κόλπο είναι εντός του βεληνεκούς των ιρανικών κατευθυνόμενων πυραύλων ακριβείας.
«Οι αμερικανικές δυνάμεις στην περιοχή είναι μια απειλή αλλά συνιστούν τώρα μια ευκαιρία (για το Ιράν) … Δεν μιλούν για πόλεμο με το Ιράν, γιατί ξέρουν πόσο ευάλωτοι είναι», δήλωσε ο επικεφαλής της αεροδιαστημικής διοίκησης των Φρουρών της Επανάστασης Αμιραλί Χατζιζαντέχ μιλώντας στην κρατική τηλεόραση.
Παράλληλα, ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε σήμερα ότι ήταν έτοιμος να εγκρίνει αεροπορικά πλήγματα εναντίον του Ιράν για την κατάρριψη ενός αμερικανικού μη επανδρωμένου αεροσκάφους, ωστόσο δεν του άρεσε η ιδέα να σκοτώσει ανθρώπους ως αντίποινα, σύμφωνα με συνέντευξη που παραχώρησε στο αμερικανικό δίκτυο NBC News.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.