Μάλλον στην Κίνα ήθελαν να αντιγράψουν τον «Κάκαλο», την «Μπουμπού» και τον «Πλαπούτα»...

Υπόθεση Γιακουμάκη: Στο «φως» νέα μαρτυρία για τα βασανιστήρια σε βάρος του φοιτητή (βίντεο)

Υπόθεση Γιακουμάκη: Στο «φως» νέα μαρτυρία για τα βασανιστήρια σε βάρος του φοιτητή (βίντεο)

Λεπτομέρειες που σοκάρουν φέρνει στο φως μαρτυρία ιδιωτικού ερευνητή στην υπόθεση Βαγγέλη Γιακουμάκη που μεταδίδει ο ΑΝΤ1.

Ο ιδιωτικός ερευνητής Φώντας Βρόσγος μίλησε στο δελτίο ειδήσεων του σταθμού για τα όσα του εμπιστεύθηκαν φοιτητές στη Γαλακτοκομική Σχολή Ιωαννίνων, αναφορικά με την σωματική και ψυχολογική βία σε βάρος του Βαγγέλη Γιακουμάκη. Οπως λέει, «τον χτυπούσαν με μήλα στο κεφάλι, τον κλείδωναν στην ντουλάπα, του έκλειναν το νερό» και τον χτυπούσαν σε καθημερινή βάση.

Ο κ. Βρόσγος αναφέρεται επίσης στο κλίμα τρομοκρατίας που επικρατούσε εντός της Γαλακτοκομικής σχολής αναφορικά με την μεταχείριση του Βαγγέλη Γιακουμάκη. Υπήρχε «φόβος από την πλευρά των φοιτητών, υπήρχε ομερτά δεν άνοιγαν εύκολα στόματα» είπε. Κατά τη διάρκεια της δίκης μια φοιτήτρια, μάρτυρας κατηγορίας, λιποθύμησε από την ένταση καθώς δεχόταν απειλές από τους κατηγορουμένους.


Σήμερα η απόφαση του δικαστηρίου για τον Βαγγέλη Γιακουμάκη
Σήμερα αναμένεται από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ιωαννίνων η έκδοση της απόφασης για την υπόθεση bullying σε βάρος του Βαγγέλη Γιακουμάκη. Οπως έχει γίνει γνωστό, η πρόεδρος του δικαστηρίου θα ανέβει στην Έδρα στις 10 το πρωί και θα εκφωνήσει την απόφαση.

Πριν από λίγα 24ωρα, ο εισαγγελέας της Έδρας πρότεινε την ενοχή των 8 από τους συνολικά 9 νεαρούς Κρητικούς, οι οποίοι είναι κατηγορούμενοι στην υπόθεση. O εισαγγελικός λειτουργός πρότεινε να απαλλαγεί πλήρως από τις κατηγορίες που του έχουν αποδοθεί ο ένας εκ των κατηγορουμένων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.