
Τεράστια είναι η ποσότητα χαπιών Captagon, γνωστών ως «χάπια των τζιχαντιστών», που εντοπίστηκε στον Πειραιά.
Η έρευνα στα εμπορευματοκιβώτια διήρκησε 6 ολόκληρες ημέρες και ολοκληρώθηκε μόλις σήμερα, ενώ είχε ξεκινήσει την προηγούμενη Τετάρτη. Μέχρι την Παρασκευή είχε εντοπιστεί τουλάχιστον 1,5 τόνος Captagon που αντιστοιχεί σε 10.018.260 δισκία – και αυτό μόνο στο πρώτο από τα τρία εμπορευματοκιβώτια.
Αναλυτική ενημέρωση για την επιχείρηση θα υπάρξει την Πέμπτη, σε κοινή συνέντευξη Τύπου εκπροσώπων των συναρμόδιων υπηρεσιών.
Υπενθυμίζεται ότι τα Captagon εντοπίστηκαν σε εμπορευματοκιβώτια με προέλευση την Λαττάκεια της Συρίας και προορισμό την Κίνα.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.