Ξαναχτύπησε ο Α.Τσίπρας-«δεν υπάρχουν σύνορα στην θάλασσα». Πάρτι κάνουν στο Μαξίμου...

Εισβολέας προκάλεσε πανικό στο Μπάκιγχαμ – Θύμισε αυτόν που έφτασε στο δωμάτιο της Ελισάβετ

Εισβολέας προκάλεσε πανικό στο Μπάκιγχαμ – Θύμισε αυτόν που έφτασε στο δωμάτιο της Ελισάβετ

Ένας άνδρας προκάλεσε πανικό στο Μπάκιγχαμ, όταν κατάφερε να σκαρφαλώσει στην πύλη του παλατιού, μέσα στο οποίο βρισκόταν η βασίλισσα Ελισάβετ.

Η εισβολή έγινε στις 2:00 τα ξημερώματα της Τετάρτης και ο 22χρονος συνελήφθη τελικά. «Στην κατοχή του δεν βρέθηκαν όπλα και το περιστατικό δεν αντιμετωπίζεται ως σχετικό με την τρομοκρατία», ανακοίνωσε η αστυνομία», αλλά δεν έκανε ξεκάθαρο αν ο εισβολέας συνελήφθη μέσα στους χώρους του Μπάκιγχαμ.

Sun: Ο 22χρονος χτυπούσε τις πόρτες του Μπάκιγχαμ

Η αστυνομία έβγαλε ανακοίνωση για την εισβολή στο Μπάκιγχαμ έπειτα από δημοσίευμα της Sun, το οποίο ανέφερε ότι ο 22χρονος μπήκε στον χώρο του παλατιού και χτυπούσε τις πόρτες! Σύμφωνα με πηγές που επικαλείται η βρετανική εφημερίδα, η αστυνομία χρειάστηκε 4 λεπτά προκειμένου να συλλάβει τον εισβολέα.

«Υπήρξε ένας εισβολέας στο παλάτι ενώ η βασίλισσα κοιμόταν στην κρεβατοκάμαρά της. Τριγυρνούσε για αρκετά λεπτά προτού τον συλλάβουν οι αστυνομικοί. Ηταν αποφασισμένος να μπει στο παλάτι και χτυπούσε τις πόρτες, αλλά ευτυχώς όλες ήταν κλειδωμένες», ανέφερε μια πηγή στη Sun.

Θύμισε τον εισβολέα του 1982

Το περιστατικό προκάλεσε ανησυχία ότι ίσως ο εισβολέας επιχείρησε να αντιγράψει τον Μάικλ Φάγκαν, ο οποίος είχε καταφέρει να μπει στην κρεβατοκάμαρα της βασίλισσας πριν από 37 χρόνια! Ηταν στις 9 Ιουλίου 1982, όταν ο Φάγκαν εισέβαλε στο παλάτι του Μπάκιγχαμ και έφτασε στο δωμάτιο που κοιμόταν η Ελισάβετ. Μάλιστα, κατάφερε να της μιλήσει για αρκετά λεπτά, προτού εμφανιστεί ο βοηθός της. Μάλιστα, ο Χάγκαν δεν είχε κατηγορηθεί για καταπάτηση, καθώς τότε δεν ήταν αδίκημα η παράνομη εισβολή στο Μπάκιγχαμ, κάτι που άλλαξε το 2007.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.