Ακριβώς αυτό έλειπε από την Ελλάδα σήμερα: Η συνταγματική αναθεώρηση. Όλα τα άλλα πάνε «ρολόι»...

Θεσσαλονίκη: Δύο συλλήψεις για την αιματηρή συμπλοκή στον Νέο Σιδηροδρομικό Σταθμό

Θεσσαλονίκη: Δύο συλλήψεις για την αιματηρή συμπλοκή στον Νέο Σιδηροδρομικό Σταθμό

Σε δύο συλλήψεις προχώρησε η αστυνομία για την αιματηρή συμπλοκή που σημειώθηκε χθες το βράδυ στην Ξηροκρήνη, πίσω από το Νέο Σιδηροδρομικό Σταθμό της Θεσσαλονίκης, ανάμεσα σε πακιστανικής καταγωγής άνδρες, από τους οποίους δύο τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν με το ΕΚΑΒ σε νοσοκομείο της πόλης.

Περίοικοι κάλεσαν την ‘Αμεση Δράση αναφέροντας ότι κατά τη διάρκεια του επεισοδίου ακούστηκαν πυροβολισμοί, ενώ αυτόπτες μάρτυρες κατέθεσαν ότι τα εμπλεκόμενα πρόσωπα κρατούσαν μαχαίρια, σιδηρολοστούς κ.ά.

Όταν οι αστυνομικές δυνάμεις έφτασαν στην περιοχή το επεισόδιο είχε λήξει και οι συμπλεκόμενοι είχαν εξαφανιστεί.

Στο σημείο βρέθηκαν αιμόφυρτοι δύο άνδρες που μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, ο ένας εκ των οποίων έφερε τραύμα από πυροβόλο όπλο. Η ΕΛ.ΑΣ. προέβη έως τα μεσάνυχτα σε επτά προσαγωγές και συνέλαβε δύο εξ αυτών για εμπλοκή στο επεισόδιο, ενώ οι υπόλοιποι πέντε αφέθηκαν ελεύθεροι καθώς δεν φαίνεται να προέκυψε κάτι επιλήψιμο εις βάρος τους.

Αστυνομικοί εξετάζουν το ενδεχόμενο τα αίτια του επεισοδίου να συνδέονται με φερόμενο εκβιασμό που έκανε ομάδα ατόμων σε ιδιοκτήτη καταστήματος λιανικού εμπορίου της περιοχής με το πρόσχημα παροχής προστασίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.