
Ο 24χορονος Κόνορ Μπετς φέρεται να ήταν ο δράστης του αιματηρού επεισοδίου στο Ντέιτον στο Οχάιο των ΗΠΑ, σύμφωνα με δημοσίευμα του New Υorker Post.
Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στο εν λόγω άρθρο, αστυνομικοί βρέθηκαν στην οικία του Κόνορ Μπετς περίπου 15 μίλια (24 χιλιόμετρα) μακριά από το σημείο του φονικού και πραγματοποίησαν έρευνες, χωρίς ωστόσο ακόμα να έχει επιβεβαιωθεί τίποτε επισήμως.
Όλα ξεκίνησαν όταν ένοπλος άντρας εντοπίστηκε να πυροβολεί έξω από το μπαρ Ned Peppers, στο Ντέιτον, του Οχάιο, στις ΗΠΑ.
Ο δράστης που σκότωσε εννέα άτομα στο Νέιτον πριν πέσει και ο ίδιος νεκρός πυροβόλησε τα θύματά του σε λιγότερο από ένα λεπτό χρησιμοποιώντας όπλο τύπου Καλάσνικοφ, δήλωσε η δήμαρχος της πόλης. 
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.