Οι ιρανικοί πύραυλοι φτάνουν μέχρι την Ιταλία. Απλά το αναφέρουμε...

Συγκέντρωση στα Προπύλαια κατά της κατάργησης του πανεπιστημιακού ασύλου

Συγκέντρωση στα Προπύλαια κατά της κατάργησης του πανεπιστημιακού ασύλου

Σε εξέλιξη βρίσκεται η συγκέντρωση που διοργανώνει στα Προπύλαια το Μέτωπο Αγώνα Σπουδαστών (ΜΑΣ) κατά της κατάργησης του πανεπιστημιακού ασύλου.

Οι συμμετέχοντες έχουν αναρτήσει πανό στην πρόσοψη του Πανεπιστημίου, ενώ κρατάνε πλακάτ και φωνάζουν συνθήματα. Η κυκλοφορία πάντως στην Πανεπιστημίου διεξάγεται κανονικά, καθώς η προσέλευση στη συγκέντρωση είναι μικρή, ενώ όπως έγινε γνωστό, δεν θα πραγματοποιηθεί πορεία προς τη Βουλή.

Πάντως, και άλλοι φοιτητικοί σύλλογοι και σχήματα καλούν σε κινητοποιήσεις στο κέντρο της Αθήνας αύριο Πέμπτη, ημέρα ψήφισης του σχετικού νομοσχεδίου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.