Πώς το είπε; «Εγώ έφαγα την σφαίρα αντί για τον αρχηγό»;

Να πως έκλεβαν αυτοκίνητα από τη Νέα Φιλαδέλφεια και το Καματερό

Να πως έκλεβαν αυτοκίνητα από τη Νέα Φιλαδέλφεια και το Καματερό

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pronews.gr στην Google

Κύκλωμα που έκλεβε αυτοκίνητα κατάφερε να συλλάβει η Αστυνομία οι οποίοι με τη χρήση της τεχνολογίας κατάφερναν να εκκινήσουν τα οχήματα που είχαν βάλει στο στόχαστρο και στη συνέχεια έφευγαν ανενόχλητοι.

Ωστόσο οι αστυνομικοί της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Αττικής κατάφεραν να συλλάβουν τα τρία μέλη της σπείρας με ηλικίες από 33 έως 27 ετών και αναζητείται έναν ακόμη συνεργός τους στην περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας όπου και είχαν διαρρήξει ένα αυτοκίνητο με σκοπό την κλοπή του.

Οι δράστες είχαν στην κατοχή τους έναν εγκέφαλο αυτοκινήτου, κλειδιά αυτοκινήτων και μεγάλη συλλογή από κλειδιά tork, ένα καντράν οχήματος και ένα μαχαίρι τα οποία και κατασχέθηκαν.

Τα μέλη του κυκλώματος διερρήγνυαν οχήματα προκειμένου να αποκτήσουν πρόσβαση στον εγκέφαλο του οχήματος και στη συνέχεια με τη χρήση εξωτερικού εγκεφάλου, έθεταν τα οχήματα σε λειτουργία, και στη συνέχεια έφευγαν με αυτά ανενόχλητοι.

Μέχρι στιγμής έχουν εξιχνιαστεί τέσσερις περιπτώσεις κλοπών στην περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας και του Καματερού.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

Δείτε μας ζωντανά στο YouTube, Twitch, X, Telegram

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.