
Ένα απίστευτο περιστατικό με επιτήδειους που είδαν ως ευκαιρία να βγάλουν λεφτά από την τραγική κατάληξη της 35χρονης Νάταλι Κρίστοφερ στην Ικαρία, αποκάλυψε φίλη της άτυχης Βρετανίδας.
Σύμφωνα με ανάρτηση της Σάσκια Κωνσταντίνου, κάποιοι χρησιμοποιώντας το όνομά της, ξεκίνησαν συλλογή χρημάτων μέσω του διαδικτύου, για την κηδεία της Νάταλι. Όπως ανέφερε η Κύπρια φίλη της άτυχης 35χρονης στην ιστοσελίδα sigmalive.com, πρόκειται για παράνομη κίνηση, στην οποία κατ΄ ουδένα λόγο εμπλέκεται η ίδια σε αυτή.
Μάλιστα, όπως ανέφερε, έχει ήδη καταγγείλει την απάτη στις αρχές, τόσο στην Κύπρο, όσο και στη Βρετανία. Παράλληλα, καλεί το κοινό να μην δώσει χρήματα στο «Natalie Christopher Funeral Fund», όπως έχει ονομαστεί, ενώ σημείωσε πως πρόκειται για ένα πολύ σοβαρό περιστατικό.

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.