
Το πτώμα ενός άνδρα εντοπίστηκε σήμερα το πρωί να επιπλέει σε κανάλι του ποταμού Μόρνου, στο σημείο της σίτας του φράγματος στη Δαφλούλα Δερβενοχωρίων.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο το πτώμα να ανήκει στον 22χρονου άνδρα από το Πακιστάν, ο οποίος αναζητούνταν εδώ και μια εβδομάδα, όταν έπεσε στο κανάλι του ποταμού Μόρνου, κοντά στο Μελισσοχώρι Θηβών.
Όπως είχαν αναφέρει οι ομοεθνείς του, ο άτυχος νεαρός ήθελε να πλύνει τα χέρια του και όπως όλα δείχνουν γλίστρησε και έπεσε μέσα παρασυρόμενος από τα ορμητικά ρεύματα. Μάλιστα αυτόπτες μάρτυρες είχαν καταθέσει ότι τον έβλεπαν να κουνάει τα χέρια του και να προσπαθεί να πιαστεί από κάπου πριν χαθεί από το οπτικό τους πεδίο.
Οι προσπάθειες για την ανεύρεση του 22χρονου συνεχίζονταν ολόκληρη της εβδομάδα και σύμφωνα με πληροφορίες του lamianow, το πτώματου βρέθηκε το πρωί της Κυριακής.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.