«Ξεσκονίστε τα εκλογικά σας βιβλιάρια» θα έλεγαν παλιά

Ακροαριστεροί βανδάλισαν το γραφείο βουλευτή της ΝΔ ως «αντίποινα» για τα Εξάρχεια (φωτο)

Ακροαριστεροί βανδάλισαν το γραφείο βουλευτή της ΝΔ ως «αντίποινα» για τα Εξάρχεια (φωτο)

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pronews.gr στην Google

Μετά τα χθεσινά επεισόδια στα Εξάρχεια και την επίθεση σε άνδρες των ΔΙ.ΑΣ. οι ακροαριστεροί στοχοποίησαν και γραφεία βουλευτών της κυβέρνησης , σε μία απευθείας πρόκληση του δόγματος «νόμος και τάξη»

Στόχος ακροαριστερών έγινε το πολιτικό γραφείο του βουλευτή της ΝΔ, Στέφανου Γκίκα, στην Κέρκυρα.

Ο βανδαλισμός έγινε τα ξημερώματα της Κυριακής, ως «αντίποινα» για τις επιχειρήσεις στα Εξάρχεια. Οι δράστες έγραψαν συνθήματα στην πόρτα του γραφείου του βουλευτή της ΝΔ. «Λευτεριά στις καταλήψεις», ήταν ένα από αυτά και σχεδίασαν το σύμβολο των αναρχικών.


Βουλευτής ΝΔ: Δεν πτοούμαστε

Ο κ. Γκίκας με ανάρτησή του στο Facebook τόνισε ότι η κυβέρνηση θα υλοποιήσει το πρόγραμμά της. «Κάποιοι νομίζουν ότι με αυτό τον τρόπο θα κερδίσουν κάτι. Είναι πολύ γελασμένοι. Δεν πτοούμαστε. Η κυβέρνησή μας θα υλοποιήσει το πρόγραμμά της, το οποίο άλλωστε ενέκρινε με μεγάλη πλειοψηφία ο ελληνικός λαός», έγραψε ο βουλευτής της ΝΔ, για τον βανδαλισμό του γραφείου του.

Δείτε μας ζωντανά στο YouTube, Twitch, X, Telegram

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.