
Ληστεία σημειώθηκε πριν από λίγη ώρα σε πρατήριο υγρών καυσίμων στην περιοχή του Αιγίου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι τρεις δράστες, ζήτησαν βενζίνη αξίας 15 ευρώ. Στη συνέχεια επιτέθηκαν στον υπάλληλο και έπειτα μπήκαν στο αυτοκίνητο και έφυγαν χωρίς να πληρώσουν.
Οι αστυνομικοί έσπευσαν άμεσα και κατόπιν ερευνών εντόπισαν το αυτοκίνητο, συνέλαβαν τους δύο δράστες, ενώ αναζητείται ο τρίτος.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.