
Διακόσιοι είκοσι επτά νέοι αλλοδαποί έτοιμοι για μόνιμη εγκατάσταση στην Ελλάδα πέρασαν στη Λέσβο σήμερα, από τα μεσάνυχτα έως τις 9:30, σύμφωνα με στοιχεία της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Βορείου Αιγαίου.
Από την αστυνομική διεύθυνση δεν διευκρινίζεται πόσοι από αυτούς «διασώθηκαν» και πόσοι απλώς αποβιβάστηκαν στις ελληνικές ακτές χωρίς κανένα πρόβλημα.
Στη Λέσβο το Σαββατοκύριακο, 7 και 8 Σεπτεμβρίου, υ συνολικά «διασώθηκαν» από τις… ακτές 228 άτομα.
Συνολικά, στο βόρειο Αιγαίο, το Σάββατο πέρασαν 468 μετανάστες (208 στη Λέσβο, 126 στη Χίο και 134 στη Σάμο).
Την Κυριακή οι «ροές»(sic) ήταν μειωμένες με συνολικά 51 αφίξεις (20 στη Λέσβο και 31 στη Χίο).
Από την 1η Σεπτεμβρίου μέχρι σήμερα στα νησιά του βορείου Αιγαίου πέρασαν 2.241 αλλοδαποί 1.254 στη Λέσβο, 368 στη Χίο και 619 στη Σάμο.
Και έπεται συνέχεια.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.