«Ξεσκονίστε τα εκλογικά σας βιβλιάρια» θα έλεγαν παλιά

Αλλοδαποί «έπαιξαν» πετροπόλεμο για υπό κατάληψη κτήριο

Αλλοδαποί «έπαιξαν» πετροπόλεμο για υπό κατάληψη κτήριο

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pronews.gr στην Google

Αλλοδαποί «έπαιξαν» πετροπόλεμο τα ξημερώματα της Τρίτης για ένα υπό κατάληψη κτίριο στο κέντρο της Αθήνας.

Το επεισόδιο έλαβε χώρα τα ξημερώματα (περίπου στις 02:30), όταν μια ομάδα αλλοδαπών επιχείρησε να μπει στο κτίριο στο οποίο διέμενε ήδη μια άλλη ομάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα άτομα που βρίσκονταν εντός του κτηρίου πέταξαν πέτρες σε εκείνους που βρίσκονταν έξω. Οι δεύτεροι, «απάντησαν» με πέτρες και μπουκάλια.

Λίγο αργότερα επενέβησαν οι αρχές απομακρύνοντας τους ταραχοποιούς, ενώ δεν καταγράφηκε κάποιος τραυματισμός.

Δείτε μας ζωντανά στο YouTube, Twitch, X, Telegram

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.