
Έντρομοι πετάχτηκαν από τα κρεβάτια τους οι δεκάδες ένοικοι μιας εννιαόροφης πολυκατοικίας στον Άγιο Ελευθέριο, καθώς άκουσαν εκρήξεις κι όταν βγήκαν είδαν το κλιμακοστάσιο να έχει «πνιγεί» από καπνούς. Πολλοί έχασαν την ψυχραιμία τους και βγήκαν ουρλιάζοντας στα μπαλκόνια, όμως ευτυχώς δεν υπήρξε κάτι περισσότερο.
Η πυροσβεστική έφτασε μέσα σε επτά λεπτά στο σημείο και κατάφερε να σβήσει τη φωτιά που είχε ξεσπάσει σε διαμέρισμα τρίτου ορόφου, στο οποίο διέμενε ένας συνταξιούχος με κινητικά προβλήματα κι ο οποίος ξέχασε, όπως αποκάλυψε αργότερα, αναμμένο μάτι με λάδι στο τηγάνι. Το κακό δεν άργησε να γίνει, το διαμέρισμα λαμπάδιασε όμως ευτυχώς ο άνδρας γλίτωσε με ελαφρά εγκαύματα.
Χρειάστηκε να απεγκλωβιστούν από την πυροσβεστική ηλικιωμένοι ένοικοι, ενώ δύο αντιμετώπισαν αναπνευστικά προβλήματα και τους ανέλαβε το πλήρωμα του ΕΚΑΒ που είχε σπεύσει στο σημείο.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.