Η τροπολογία Κεφαλογιάννη δεν είναι ούτε καλή, ούτε κακή. Ούτε δίκαιη, ούτε άδικη. Είναι ένας καλός λόγος μετανάστευσης...

Ρωσία: 30χρονος αυτοκτόνησε με τα δυο του παιδιά επειδή η γυναίκα του του ζήτησε να χωρίσουν (φωτο)

Ρωσία: 30χρονος αυτοκτόνησε με τα δυο του παιδιά επειδή η γυναίκα του του ζήτησε να χωρίσουν (φωτο)

Μια αδιανόητη τραγωδία με δύο παιδιά ηλικίας 4 ετών και 18 μηνών να χάνουν τη ζωή τους όταν ο πατέρας τους τα πήρε αγκαλιά και βούτηξε στο κενό σημειώθηκε στη Ρωσία.

Ο 30χρονος Ρόμαν Μιχαήλοφ φέρεται να προχώρησε στο απονενοημένο διάβημα λίγα λεπτά από τη στιγμή που έμαθε ότι η σύζυγός του υπέβαλε αίτημα διαζυγίου.

Ο 30χρονος έχασε τη ζωή του αμέσως μετά την πτώση του από το μπαλκόνι του διαμερίσματος ενάτου ορόφου στο οποίο έμενε ενώ την ίδια τύχη είχε και ο μόλις 18 μηνών γιος του Αρτιόμ. Η 4χρονη κόρη του, Σοφία, άφησε την τελευταία της πνοή στο νοσοκομείο στο οποιό μεταφέρθηκε.


Σύμφωνα με την Daily Mail o 30χρονος λίγο πριν βουτήξει στο κενό έστειλε, μάλιστα, μια φωτογραφία του ιδίου με τα δύο παιδιά στο μπαλκόνι.

Όταν η σύζυγός του, Ιρίνα, είδε τη φωτογραφία, μπήκε σε ένα ταξί αλλά δεν πρόλαβε τον 30χρονο.

Ο Μιχαήλοφ εργαζόταν στους ρωσικούς σιδηροδρόμους με γνωστούς και φίλους να τον περιγράφουν ως «ζηλιάρη» καθώς υποπτευόταν τη σύζυγό του για εξωσυζυγική σχέση.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες ο 30χρονος άφησε και σημείωμα στο οποίο φέρεται να έγραφε ότι «η ευθύνη βαρύνει τους ώμους της συζύγου μου».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.