ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Φράγκος Φραγκούλης: «Η Ελλάδα έχει την αποτρεπτική δύναμη να συντρίψει την Τουρκία σε περίπτωση σύρραξης»

Φράγκος Φραγκούλης: «Η Ελλάδα έχει την αποτρεπτική δύναμη να συντρίψει την Τουρκία σε περίπτωση σύρραξης»

Ο Στρατηγός Φράγκος Φραγκούλης, με αφορμή την τουρκική εισβολή στη Συρία και την απόπειρα γενοκτονίας των Κούρδων, υπενθυμίζει πώς 300 ΕΛΔΥΚάριοι στην Κύπρο αντιμετώπισαν τον Αττίλα και συγκράτησαν ολόκληρο τουρκικό απόσπασμα.

Ο ίδιος επισημαίνει πως τα σχέδια των Τούρκων είναι γνωστά πλέον, καθώς η Άγκυρα τα δημοσιοποιεί μέσω ανακοινώσεων μετά από τα πολύ συχνά – πλέον – συμβούλεια Εθνικής Ασφαλείας. Μετά τη Συρία και τους Κούρδους, στόχος είναι το Αιγαίο και η Κύπρος.

Αυτό που πρέπει να αντιληφθεί πλήρως όμως ο Έλληνας, είναι πως σε περίπτωση πολέμου θα πολεμήσει μόνος του. «Συμμαχίες» και λυκοφιλίες του ΝΑΤΟ και των ΗΠΑ έχει αποδειχτεί πως δεν είναι αξιόπιστες. Οι ΗΠΑ εγκατέλειψαν τους Κούρδους, οι οποίοι κάνοντας τη βρώμικη δουλειά νίκησαν τον ISIS, και κάτι αντίστοιχο εκτιμάται πως θα πράξουν και σε Αιγαίο-Α.Μεσόγειο.

Σχετικά με τα θερμά επεισόδια με την Τουρκία ο Φραγκούλης Φράγκος, που μίλησε προ ημερών και σε εκπομπή του ΣΚΑΪ, τόνισε πως η Τουρκία έχει το πλεονέκτημα του αιφνιδιασμού, με κύριο στόχο το σύμπλεγμα του Καστελόριζου, και γι’ αυτό χρειάζεται να υπάρχει αποτελεσματικός χειρισμός.

Η πολιτική κατευνασμού που ακολουθεί η εκάστοτε ελληνική κυβέρνηση δεν αποδίδει και χρειάζεται αυστηρή διπλωματία και δύναμη αποτροπής. «Σε κάθε περίπτωση η Ελλάδα «έχει την αποτρεπτική δύναμη να συντρίψει την Τουρκία σε περίπτωση σύρραξης», επεσήμανε ο Στρατηγός.

Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στο ζήτημα των Ιμίων, λέγοντας πως δεν στήθηκαν τυχαία, καθώς είχαν προειδοποιήσει και κάθε φορά προειδοποιούν πριν πράξουν κάτι. Αντίστοιχα, για την υπόθεση στη Συρία ο κ. Φράγκος επισημαίνει το γεγονός ότι ο Ερντογάν απειλεί με εισροή παράνομων προσφύγων στην Ευρώπη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Καλά θα κάνουμε να ενισχύσουμε το Πολεμικό Ναυτικό και να μη σκορπίζουμε εκατομμύρια για τη στέγαση λαθρομεταναστών», κατέληξε ο Φράγκος Φραγκούλης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.