ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Συνελήφθησαν μέλη σπείρας που έκλεβαν καταστήματα – Έσπαγαν τις τζαμαρίες με κλεμμένα αυτοκίνητα

Συνελήφθησαν μέλη σπείρας που έκλεβαν καταστήματα – Έσπαγαν τις τζαμαρίες με κλεμμένα αυτοκίνητα

Μέλη σπείρας που έκλεβε καταστήματα εμβολίζοντας τις προσόψεις με κλεμμένα ΙΧ είναι οι δύο συλληφθέντες μετά από καταδίωξη στον Ασπρόπυργο.

Υπενθυμίζεται ότι οι δύο δράστες είχαν εμβολίσει κοσμηματοπωλείο στην Αρτέμιδα, από το οποίο έκλεψαν κοσμήματα και άλλα τιμαλφή, αλλά εντοπίστηκαν από περιπολία της Αστυνομίας στην Αττική Οδό και καταδιώχθηκαν μέχρι τον Ασπρόπυργο, όπου και συνελήφθησαν.

Οπως ανακοινώθηκε από την ΕΛ.ΑΣ, ο ένας από τους δράστες μάλιστα απείλησε τους αστυνομικούς με όπλο, με αποτέλεσμα ένας από τους αστυνομικούς να πυροβολήσει μια φορά για εκφοβισμό στον αέρα.

Οι δράστες πετούσαν στο δρόμο τα κλοπιμαία κατά την καταδίωξη
Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά τη διάρκεια της καταδίωξης, οι δράστες πετούσαν στο δρόμο τα κλοπιμαία, για να μην συνδεθούν με την κλοπή, τα οποία περισυνέλλεξαν οι αστυνομικοί και θα αποδοθούν στον ιδιοκτήτη τους.

Από την προανάκριση που ενήργησε η Ασφάλεια Βορειοανατολικής Αττικής προέκυψε ότι οι συλληφθέντες αφαιρούσαν κατά τις μεταμεσονύκτιες ώρες οχήματα και στη συνέχεια εντόπιζαν σε διάφορες περιοχές της Αττικής, κλειστά καταστήματα με γυάλινη πρόσοψη τα οποία βρίσκονταν κοντά σε οδούς διαφυγής. Ακολούθως, προσέκρουαν στις τζαμαρίες των καταστημάτων, προκαλώντας μεγάλες φθορές και αφαιρούσαν εμπορεύματα και ταμειακές μηχανές.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μέχρι στιγμής, εξιχνιάσθηκαν δύο περιπτώσεις διαρρήξεων σε κοσμηματοπωλείο και κατάστημα κινητής τηλεφωνίας καθώς και μία περίπτωση κλοπής οχήματος, ενώ η έρευνα συνεχίζεται. Οι συλληφθέντες, οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.