
Σημειώσεις του Νέρι Λόπεζ Σαναμπρία είχαν χρησιμοποιηθεί ως πειστήρια στο δικαστήριο που καταδίκασε τον αδερφό του προέδρου της Ονδούρας για διακίνηση ναρκωτικών
Σοκ προκαλεί το βίντεο από τη στιγμή της δολοφονίας κρατούμενου που εμπλέκεται στη δίκη του προέδρου της Ονδούρας σε φυλακή της χώρας.
Ο Νέρι Λόπεζ Σαναμπρία πυροβολήθηκε από άλλους κρατούμενους μπροστά στα μάτια σωφρονιστικών υπαλλήλων της φυλακής Ελ Πόζο το περασμένο Σάββατο.
Στο βίντεο φαίνεται η στιγμή που οι εκτελεστές του Σαναμπρία ανοίγουν μια πόρτα και ανοίγουν πυρ κατά του 37χρονου.
Ο 37χρονος, όπως φαίνεται στο βίντεο, προσπαθεί να ξεφύγει αλλά γλιστράει με αποτέλεσμα να δεχθεί πολλαπλές χαριστικές βολές στο κεφάλι.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.