ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ο Ρουβίκωνας έφτιαξε δική του… ιστοσελίδα (φωτό)

Ο Ρουβίκωνας έφτιαξε δική του… ιστοσελίδα (φωτό)

Η αναρχική ομάδα Ρουβίκωνας ανακοίνωσε πως το επίσημο site της είναι “στον αέρα”. Με βασικό σύνθημα “ούτε βήμα πίσω” και μαύρο φόντο η ιστοσελίδα.

Τα μέλη της αναρχικής συλλογικότητας Ρουβίκωνας ανακοίνωσαν επισήμως μέσα από το indymedia πως δημιούργησαν μια νέα ιστοσελίδα (rouvikonas.gr), δημοσιεύοντας φωτογραφικό και βιντεοσκοπικό υλικό από τις δράσεις και τις παρεμβάσεις της.

Ο«Ρουβίκωνας», λοιπόν, μπαίνει στην ψηφιακή «εποχή» και παρουσιάζεται στο διαδικτυακό κοινό ως «ένας σχηματισμός μάχης στον κοινωνικό/ταξικό πόλεμο που διεξάγεται κάθε μέρα σε όλα τα κοινωνικά μέτωπα είτε αυτός ο πόλεμος έχει συνείδηση του εαυτού του είτε όχι».

«Ως πολιτική οργάνωση επέλεξε έναν αντίστροφο από τον συνηθισμένο τρόπο δόμησης. Ξεκίνησε κατακτώντας την κοινότητά του στην δράση, στο πεζοδρόμιο και μετέπειτα μπήκε στην τροχιά κωδικοποίησης των απόψεων που ήδη υπήρχαν και θεμελίωναν την κοινότητα στο παρασκήνιο από την πρώτη στιγμή» προσθέτει χαρακτηριστικά η συλλογικότητα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι αναρτήσεις πλαισιώνονται από φωτογραφικό υλικό και βίντεο, ενώ υπάρχει πλήρες ιστορικό της οργάνωσης, από την ίδρυσή της έως σήμερα.

Μάλιστα, η πρώτη εικόνα που βλέπει ο επισκέπτης του site είναι το εξής σύνθημα: «Ρουβίκωνας Ούτε Βήμα Πίσω».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.