
Συναγερμός έχει σημάνει στις αστυνομικές υπηρεσίες του Ρεθύμνου εξαιτίας ενός αιματηρού περιστατικού που συνέβη νωρίς το πρωί, στο Μπαλί του Δήμου Μυλοποτάμου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας 49χρονος Ρεθυμνιώτης που είχε πάει για κυνήγι μαζί με άλλους δύο, μπήκαν σε βοσκότοπο κτηνοτρόφου της περιοχής, ακολουθώντας τον σκύλο τους.
Οι άντρες φέρονται να διαπληκτίστηκαν και φαίνεται πως υπήρξε ανταλλαγή πυροβολισμών, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του ενός κυνηγού και τον ελαφρύτερο του 45χρονου κτηνοτρόφου.
Ο κτηνοτρόφος έχει συλληφθεί απο τις αστυνομικές αρχές που ερευνούν το τραγικό περιστατικό.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.