ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 53 ετών εν ενεργεία Συνταγματάρχης του Στρατού Ξηράς

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 53 ετών εν ενεργεία Συνταγματάρχης του Στρατού Ξηράς

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 53 ετών, ο Σχης (ΥΙ), Διευθυντής της Α’ Χειρουργικής Κλινικής του 424 ΓΣΝΕ, Παναγιώτης Σπυριδόπουλος.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του kranosgr ο άτυχος Διευθυντής Χειρουργικής, άφησε την τελευταία του πνοή χθες το βράδυ στο σπίτι του, βυθίζοντας στο πένθος τη σύζυγο και τις δύο του κόρες καθώς τους φίλους και συναδέλφους του.

Εξαίρετος ως επιστήμονας και άνθρωπος ο Συνταγματάρχης Ιατρός Παναγιώτης Σπυριδόπουλους, είχε ένα από τα καλύτερα ονόματα στο χώρο του υγειονομικού του Στρατού Ξηράς.

Η κηδεία του θα γίνει αύριο Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2019, και ώρα 12:15 στον Ιερά Ναό Αναστάσεως του Κυρίου, στη Θέρμη Θεσσαλονίκης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Συλλυπητήρια στους οικείους του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.