ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Νιγηρία: Τρεις νεκροί από έκρηξη αγωγού πετρελαίου στο Λάγος – Η πυρκαγιά προκλήθηκε από «βάνδαλους» (βίντεο)

Νιγηρία: Τρεις νεκροί από έκρηξη αγωγού πετρελαίου στο Λάγος – Η πυρκαγιά προκλήθηκε από «βάνδαλους» (βίντεο)

Πυρκαγιά σε τμήμα πετρελαιαγωγού της δημόσιας επιχείρησης πετρελαίου της Νιγηρίας στο Λάγκος, την εμπορική πρωτεύουσα της πολυπληθέστερης χώρας της Αφρικής, στοίχισε τη ζωή τουλάχιστον τριών ανθρώπων χθες Κυριακή, μεταδίδει το πρακτορείο ειδήσεων Ρόιτερς.

Η πυρκαγιά ξέσπασε στη συνοικία Αμπούλε Εγκμπά, στο νοτιοδυτικό τμήμα της μεγαλούπολης, περί τις 20:00 τοπική ώρα (21:00 ώρα Ελλάδας), σύμφωνα με κατοίκους.

Εικονολήπτης του Ρόιτερς είδε τρεις νεκρούς επιτόπου. Η φωτιά είχε αποτέλεσμα να καούν σπίτια και αυτοκίνητα, μετέδωσε.

https://twitter.com/AlArabiya_Eng/status/1219082070347206661
Κάτοικος της περιοχής δήλωσε ότι υπάρχουν «πολλοί νεκροί». Το Ρόιτερς δεν ήταν σε θέση να επαληθεύσει την πληροφορία.

Πολλές πυρκαγιές σε πετρελαιαγωγούς στη Νιγηρία, τη χώρα με τη μεγαλύτερη παραγωγή αργού στην Αφρική, προκαλούνται από κλοπές και δολιοφθορές.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, η πυρκαγιά προκλήθηκε από «βάνδαλους».

Ο Ολουαφέμι Νταμιλάλα, γενικός διευθυντής της LASEMA, της υπηρεσίας αντιμετώπισης καταστροφών της Πολιτείας Λάγκος, έκανε επίσης λόγο περί «βανδαλισμού» στον αγωγό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Νιγηριανή Εθνική Επιχείρηση Πετρελαίου (ΝΕΕΠ) ανακοίνωσε χθες βράδυ ότι ακόμη αποτιμά την κατάσταση. Δεν είναι σαφές εάν η φωτιά θα προκαλέσει προβλήματα στη λειτουργία του δικτύου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.