ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Το μήνυμα του καταδρομέα των Ιμίων στον Κ.Μητσοτάκη: «Oxi αναφορές σχετικά με συνεκμετάλλευση του Αιγαίου» (βίντεο)

Το μήνυμα του καταδρομέα των Ιμίων στον Κ.Μητσοτάκη: «Oxi αναφορές σχετικά με συνεκμετάλλευση του Αιγαίου» (βίντεο)

Δεν ξεχνάμε τους αθάνατους ήρωες που έπεσαν υπέρ πίστεως κ πατρίδος! Θα είμαι εδώ κάθε χρόνο για να θυμίζω την οδυνηρή επέτειο των Ιμίων και να φωνάζω με όλη μου τη δύναμη ότι φτάνει πια το ξεπούλημα της χώρας μου από εχθρούς εντός των πυλών!

Η Ελλάδα θα σταθεί ξανά υπερήφανη!! Κ φυσικά ο κόσμος να ξυπνήσει! Έως τότε υπομονή κ επαγρύπνηση!! Όσο για τη μνήμη των ηρώων μας θα είναι αιώνια! Τα προβλήματα είναι μπροστά μας το παιχνίδι του Αιγαίου καλά κρατά κ μετά από κάτι σαν (θερμο απρόοπτο) θα έρθει κ ο διαιτητής Αμερικανός να κάνει την μοιρασιά (μέσω Χάγης?)

Ψηλά το κεφάλι!! Μόνο στο Θεό κ στους ηρωικός πεσόντες γονατίζει ο Έλληνας!!!

ΥΓ παραθέτω το μήνυμα που έστειλα στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη!

«Κύριε πρωθυπουργέ χρόνια πολλά και φωτισμένο το νέο έτος. Λέγομαι Κωνσταντίνος Χατζηδάκης και είμαι Αξιωματικός Βατραχάνθρωπος ε.α. Επιχείρησα στα Ίμια το 96 και με το βάρος εκείνης της γκρίζας περιόδου που παρέμεινε τόσο εδαφικά όσο και ψυχικά μέσα μας γκρίζα, θα ήθελα να σας παρακαλέσω και να σας προτρέψω να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων, χωρίς ατυχείς αναφορές σχετικά με συνεκμεταλλευση του Αιγαίου μέσο της Χάγης!

Δεν νομίζω ότι η ψυχολογία και η περηφάνια του ελληνικού λαού αντέχει άλλη ήττα μετά και από την κατάπτυστη συμφωνία των Πρεσπών! Ας καθορίσουμε σαφές και να διαμηνύσουμε σε όλους τους τόνους και με κάθε τρόπο τις διαθέσεις και τις θέσεις μας σαν κράτος και έθνος υπερασπίζοντας την εθνική κυριαρχία μας!!

Ας εξοπλιστουμε με ότι πλεόνασμα μας έχει μείνει κ χρηματικό και ψυχικό και μαζί θα είμαστε εκεί πάλι στην πρώτη γραμμή για να δώσουμε τη μάχη μας αρκεί να ξέρουμε όλοι μας για ποιες αξίες και ιδανικά πολεμάμε! Έχοντας την πολιτική βούληση και ανδρεία προχωρήστε με ψηλά το κεφάλι έτσι όπως αρμόζει και έτσι όπως οφείλουμε σε όλες τις προηγούμενες και επόμενες γενιές μας! Και ο κόσμος θα το εκτιμήσει! Σας ευχαριστώ με εκτίμηση
Κωνσταντίνος Χατζηδάκης»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΠΗΓΗ

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.