
Αποτροπιασμό προκαλεί η είδηση πως γονείς στις ΗΠΑ κατηγορούνται για κακοποίηση των τριών θετών παιδιών τους, ενώ φέρονται να είχαν κρύψει για δύο χρόνια στη σοφίτα του σπιτιού τους το πτώμα της 11χρονης, επίσης θετής, κόρης τους. Το κουβάρι της τραγωδίας που ζούσαν τα παιδιά άρχισε να ξετυλίγεται όταν στα τέλη του περασμένου Ιανουαρίου η Πυροσβεστική έφτασε στην κατοικία της φρίκης, καθώς έβγαινε καπνός από αυτήν, όπου και βρήκαν ανθρώπινα οστά ανηλίκου.
Όπως αναφέρουν τα αμερικανικά ΜΜΕ, λίγες ώρες πριν, η Υπηρεσία Ασφάλειας Παιδιού είχε απομακρύνει από το σπίτι έναν 9χρονο και μια 4χρονη, καθώς είχαν προηγηθεί καταγγελίες για κακοποίηση των παιδιών. Όπως αναφέρει η New York Post, οι γονείς παραδέχθηκαν ότι το πτώμα που βρέθηκε στη σοφίτα ανήκει στην 11χρονη κόρη τους.
Μάλιστα, ο θετός πατέρας των παιδιών δήλωσε πως η γυναίκα του ήταν εκείνη που κακοποιούσε τα παιδιά, χτυπώντας τα με καλώδια και σκουπόκυλα και πως εκείνος δεν την κατήγγειλε στις Αρχές επειδή την φοβόταν και ο ίδιος.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.